Om HeartSpace

Faglighed, generøsitet og udvikling

HeartSpace er et virtuelt fællesskab for professionelle behandlere, der arbejder med mental trivsel og personlig udvikling. Hos HeartSpace får du synlighed samt faglig og social kollegial sparring. Vil du med? Kontakt os her.

Står du i en livskrise eller har du ønske om at udvikle dig personligt kan du hos HeartSpace finde behandlere indenfor stress, angst, depression, relationelle udfordringer, par- og familieterapi.
Find din behandler her.

Mød stifter Nanna Hauch

Nanna Hauch,
Psykoterapeut, MPF & M.Sc. Intercultural Management.
Stifter af HeartSpace & Expat Hero.

Jeg har altid været optaget af menneskelige relationer, personlig udvikling og ledelse. Efter mange år i en corporate karriere indenfor salg og forretningsudvikling påbegyndte jeg i 2015 en ny karriere indenfor rådgivning og terapi. I dag driver jeg virksomheden Expat Hero, hvor jeg rådgiver expats, globalt mobile familier og organisationer omkring psykologisk- og relationel trivsel.

HeartSpace er stiftet i sommeren 2020 ud fra et ønske om at skabe det klinikfællesskab, jeg selv savnede, da min praksis begyndte at tage fart.

Jeg havde en drøm om at skabe et sted, hvor målet er at hjælpe mennesker i deres personlige udvikling og mentale trivsel. Et fagligt og kollegialt fællesskab, hvor vi kan læne os ind i hinanden som kollegaer og sparringspartnere. At skabe den trygge base, der gør os i stand til at hjælpe andre mennesker.

Samtidig har det været et klart mål, at det skal være æstetisk rart at gå i terapi. Derfor spiller indretningen og stemningen i HeartSpace en stor rolle for den samlede oplevelse – både for behandlere og klienter.

Mission

Vores mission er at skabe den stærkeste platform, hvorfra du som selvstændig terapeut, psykolog eller coach kan drive din klinik, uden at du skal bekymre dig om andet end dine klienter.

Værdier

Vores klinikfællesskab, både det faglige og sociale kollegiale fællesskab, hviler på 3 stærkt forankrede værdier som vi stræber efter at leve op til.

Det er værdier, der er vokset frem og er blevet tydeligere igennem arbejdet med at skabe et fællesskab ud over det sædvanlige.

Værdierne er ledetråde, både i den måde vi omgås på og i ledelsen af HeartSpace.

Faglighed

Vi mener, at fundamentet for at arbejde med mennesker – og især menneskers mentale sundhed er en evig nysgerrighed og faglig interesse i menneskets psyke, terapeutiske metoder og ny viden, supervision og uddannelse.
Derfor er faglighed en af vores 3 grundværdier.

For os er faglighed:

Nysgerrighed efter at blive klogere på egen og andres faglighed ved at turde sparre, undre os og lade os udfordre


Generøsitet

I HeartSpace tror vi på, at vi alle kommer længst, hvis vi har et gavmildt og generøst mindset. Det betyder, at vi ser hinanden som kollegaer og ikke konkurrenter.

I HeartSpace er vi alle selvstændige psykoterapeuter, psykologer og coaches med egne forretninger. Ved at være generøse er vi med til at styrke fællesskabet, fagligheden og dermed arbejdet med vores klienter.

For os er generøsitet:

Evnen og viljen til i mødet med andre mennesker at give noget af sig selv, i et nærvær af forbundethed og kontakt, der efterlader et varigt positivt aftryk i modtageren.


Udvikling

Vi tror på udvikling. At udvikling er muligt og nødvendigt for at forblive i forbundethed med både os selv og vores relationer.

For os er udvikling:

Viljen og nysgerrigheden til at forholde os åbne overfor forandringer i os selv og alle omkring os.

Har du fået lyst til at blive en del af HeartSpace så tag endelig kontakt til os. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vil du vide mere?

15987
Tilmeld nyhedsbrev

Vil du vide mere?

15987