Sådan håndterer vi Covid 19

Sidst opdateret (09.07.2021)

Det er vores opgave at skabe plads til livet

Som terapeuter er det vores opgave at støtte mennesker i krise. Pandemien har påvirket den mentale trivsel på tværs af samfundet, og på tværs af generationer. Derfor er det vigtigt, at vi holder åbent. Vi har fokus på at skabe trygge rammer for medlemmer, klienter samt deltagere på workshops, der afholdes i HeartSpace.

Holder I åbent i HeartSpace?

Da vi er et praksisfællesskab, hvor hver enkelt behandler har sit eget samtalelokale, holder vi åbent. Vi følger myndighedernes anvisninger, og tager yderligere forbehold for, at alle der kommer i HeartSpace kan være trygge ved at komme i huset. Vi har fokus på ekstra rengøring og udluftning samt tilgængelig sprit i venteområdet.

Hvordan skal jeg forholde mig som klient?

Når du kommer i HeartSpace opfordrer vi til, at du kommer så tæt på din tid som muligt, således at vi sammen minimere antallet af besøgende, der tager ophold i venteområdet.

Der er opstillet sprit og der bliver gjort ekstra rent på toiletter og i fællesområderne.

Vi opfordrer til at du laver individuelle aftaler med din behandler omkring afbud således, at du kan udeblive, hvis du oplever at få symptomer på sygdom – også på selve dagen.

Kan jeg afholde min event i HeartSpace?

JA – i henhold til de retningslinjer myndighederne anviser. I HeartSpace’s smukke undervisningslokale er der god plads til workshops, events og foredrag. Uden Covid rummer lokalet 40 deltagere til foredrag med opstillede stolerække. Til workshops eller events, der kræver bevægelse eller øvelser i mindre grupper, anbefaler vi maks. 20 deltagere. Antal altid med forbehold for ændringer i afstandskrav mv.

Skal jeg bære maske i HeartSpace?

Vi følger myndighedernes anvisning. Det er op til den enkelte behandler at afgøre, om du skal bærer maske, når I er i samtalelokalet.

Vil du vide mere?

15987
Tilmeld nyhedsbrev

Vil du vide mere?

15987